HOME


BLOESEM PRAKTIJK ANKH wordt gepraktiseerd door Anky Desaunois-Louman zij is moeder van 5 kinderen en inmiddels een trotse oma. Zij is geboren in Amstelveen en woont in Nieuwkoop. Vanaf haar geboorte is Anky al mediamiek, maar pas op latere leeftijd is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de spirituele wereld. Anky heeft bewust gekozen voor een praktijk aan huis daar is gebleken dat de therapie voor de cliënt, zowel voor kinderen als volwassenen, ontspannender is in een huiselijke omgeving. 


Anky Desaunois-Louman

Anky 7-2015.JPG

"Ik ben door eigen gezondheidsklachten met de bloesems in aanraking gekomen. Hierdoor werd ik zo enthousiast dat ik de opleiding voor Nieuwe Therapieën met Bach-bloesems volgens de methode Dietmar Krämer ben gaan volgen. Later ben ik met de Australische Bush essences in aanraking gekomen en heb daarvoor een opleiding gevolgd aangezien ik deze bloesems nog dieper vind gaan en meer kunnen bereiken."


Anky werkt met diverse soorten bloesems en celzouten en beiden hebben hun eigen unieke eigenschappen, zoals ieder mens  uniek is. 

Ze heeft de opleiding HBO Medische Basiskennis en PBSK afgerond, Touch for Health, Klank Kino, Schüssler Celzouten en nu ook Slimline Combo. 

De behandeling is een wisselwerking tussen de cliënt en Anky en soms met de spirituele wereld. Hoe de clïent behandeld wordt is afhankelijk van henzelf, het is vaak een combinatie van behandelmethodes. 

De remedies van de bloesems en/of celzouten zijn bij ieder kind en volwassene toe te passen, maar ook zijn er al vele angstige of agressieve dieren beter in hun vel gaan zitten door deze behandeling. Op dit moment werk ik het meest met de Star Remedies, daar deze de trilling van de huidige tijd hebben.

© 2015-2017 Bloesem Praktijk Ankh. DISCLAIMER . CONTACT . BLOG